Reparation og vedligeholdelse af landbrugs- og entreprenørmaskiner

FÅ PROFESSIONEL REPARATION AF DINE MASKINER 

Med tiden bliver maskiner og udstyr mærket af slitage, og i nogle tilfælde kan der også opstå eventuelle problemer og udfordringer. 

For at sikre høj sikkerhed, og for at undgå samt forebygge farlige situationer og arbejdsskader, er det vigtigt at maskinerne får den helt rette pleje, vedligeholdelse og reparation - samt et regelmæssigt eftersyn af en autoriseret. På den måde sørger du også for, at vedligeholde maskinerne og udstyret, så det får længst mulig holdbarhed og funktionalitet. 

HosEgehøj Landbrugs- og Entreprenørmaskiner, syner, reparerer og vedligeholder vi dine entreprenør- og landbrugsmaskiner professionelt og omhyggeligt. Vi sørger for, at dine maskiner fungerer funktionelt, så du kan holde driften i gang, uanset om du er professionel landmand, gartner, entreprenør eller noget helt andet. Vi er autoriseret og har mange års erfaring fra branchen, så dine maskiner er i trygge hænder hos os. 

Få et tilbud

LOVPLIGTIGE HOVEDEFTERSYN AF MASKINER 

Vi tilbyder også lovpligtig hovedeftersyn af forskellige typer landbrugs- og entreprenørmaskiner. 

Arbejdsmiljølovgivningen stiller krav til, at maskiner og tekniske hjælpemidler der er i brug, skal passes med faste eftersyn og vedligeholdelse, så de er i forsvarlig stand og er i overensstemmelse med de gældende regler. De faste eftersyn skal sikre, at maskinerne og udstyret fungerer optimalt, og er der beskadigelser eller slitage, skal de repareres i tide, for at forebygge problemer, farlige situationer og arbejdsulykker. 

De lovpligtige hovedeftersyn er forskellige, alt efter hvilke bestemte maskiner der er tale om. De bliver udført i overensstemmelse med anvisninger fra leverandøren.

Hvad skal der typisk efterses ved hovedeftersyn?

● Mekaniske dele 

● Sikkerhedsudstyr 

● Hydrauliske komponenter

● Energitilførsel

● Betjeningsorganer

● Pneumatik

● El-udrustning 

FÅ VEDLIGEHOLDELSE OG REPARATION AF MASKINER I BROBY 

Vi hjælper dig gerne, uanset om det gælder reparation, hovedeftersyn, eller udførelse af stort set alle opgaver med landbrugs- eller entreprenørmaskiner

Du er meget velkommen til at kontakte os og få en snak om, hvordan vi bedst muligt kan hjælpe dig med din konkrete opgave. Vi giver gerne kompetent og ærlig vejledning og rådgivning, samt et uforpligtende tilbud, hvis du har brug for det. 

Kontakt os her, ring på telefon 40 16 20 64 eller sende en mail til egehoejvejle@mail.dk